logoDeWaalBeheer

Onroerend Goed Projecten

Renovatie van het voormalige provinciehuis.

In opdracht van De Waal Beheer wordt het voormalige provinciehuis volledig gerenoveerd en voor verhuur aangeboden. 

Het voormalig provinciekantoor wordt volledig gerenoveerd. De eerste fase van 25.000 m2 kantoor is inmiddels succesvol getransformeerd en omvat 690 studenteneenheden. De tweede fase betreft de 17 bouwlagen tellende toren, waarin de voormalig Statenzaal was gesitueerd.

Het gebouw is gelegen in Rijnsweerd aan de oostkant van Utrecht, tussen de binnenstad en de Uithof in.  De doelstelling is om in dit centraal gelegen punt meerdere werelden bijeen te laten komen.

Het gebouw bestaat uit een toren en een plint met voorzieningen, waarbij valt te denken aan vergaderen, fitness, restaurant, koffie en lounge etc. De kantoren worden per verdieping voor verhuur aangeboden. Per kantoorvloer betreft dit circa 400 m2 (klik hier voor de plattegronden).

Het gebruik van de voorzieningen in de plint door de kantoren, opleidingsinstituten, overheden, studenten uit de directe omgeving zal de locatie meerwaarde geven. Er kunnen samenwerkingen of kruisbestuivingen plaatsvinden, zodat het geheel meer is dan de optelsom van de afzonderlijke deelnemers. Zo kan door gericht activiteiten te organiseren de onderlinge connectie tussen de huurders en hun omgeving blijvend worden gestimuleerd.

Kijk voor meer info op de tijdelijke website www.depyth.nl.